CÀRREGUES

CÀRREGUES

Les càrregues per a la resina de poliester busquen cadascuna una funció específica. Es divideixen en 2 grans tipus:

Càrregues funcionals

Les càrregues funcionals, com el seu nom indica, aporten a la resina de poliester característiques mecàniques diferents. Lleugeresa, força, pes, viscositat, volúm... d'aquesta manera podem millorar i adaptar la resina a la nostra aplicació específica.

Càrregues decoratives

Les càrregues decoratives, si bé no aporten característiques mecàniques a la peça, li aporten efectes decoratius que permeten a l'usuari donar l'acabat desitjat a les seves peçes. Disposem de càrregues metàl·liques de bronze, coure, llautó, així com càrregues minerals que permeten el·laboració de pedra artificial. Els pigments per la resina, si bé es poden definir com a carrega decorativa, per la seva baixíssima proporció els encuadrem en una secció a part.

És important tenir en compte que en les càrregues decoratives, si s'excedeixen les proporcions habituals, la peça pot debilitar-se mecànicament.

 


Mostra per pàgina
Ordena per

KIT CONSUMIBLES SP (ANCILLARY KIT)

Preu anterior 15,00 €
10,88 € *

En estoc

Microesferes de vidre per el·laboració de massilles, adhesius i reforçar resines. Format 350gr

18,47 € *
1 kg = 52,77 €

En estoc

l'Aerosil o Cabosil, son marques comercials del mateix producte. Es un additiu per augmentar la viscositat de les resines epoxi, poliester i altres fluids. Format 350 grs. El seu component prinicpal és el "silíci pirogènic"

12,62 € *
1 kg = 36,06 €

En estoc

Càrrega més habitual per a resina de poliéster de colada. Augmenta el volum de la resina, li aporta propietats mecàniques. Aconsegueix reduïr la exotermia de la resina i rentabilitzar el cost de la peça final. Format 3 Kg

4,24 € *

En estoc

Càrrega més habitual per a resina de poliéster de colada. Augmenta el volum de la resina, li aporta propietats mecàniques. Aconsegueix reduïr la exotèrmia de la resina i rentabilitzar el cost de la peça final. Format 25 Kg

14,50 € *

En estoc

càrrega de bronze per les resines Jesmonite. Format 500 grs. conté partícules autèntiques de bronze que li proporcionen un acabat espectacular així com es veuen clarament les les partícules en la superfície.
20,31 € *
1 kg = 40,62 €

En estoc

càrrega de bronze per les resines Jesmonite. Format 100 grs. conté partícules autèntiques de bronze que li proporcionen un acabat espectacular així com es veuen clarament les les partícules en la superfície.
5,54 € *
1 kg = 55,40 €

En estoc

càrrega de coure per les resines Jesmonite. Format 500 grs. conté partícules autèntiques de coure que li proporcionen un acabat espectacular així com es veuen clarament les les partícules en la superfície.
20,31 € *
1 kg = 40,62 €

En estoc

càrrega de coure per les resines Jesmonite. Format 100 grs. conté partícules autèntiques de coure que li proporcionen un acabat espectacular així com es veuen clarament les les partícules en la superfície.
5,54 € *
1 kg = 55,40 €

En estoc

20,31 € *
1 kg = 40,62 €

En estoc

5,54 € *
1 kg = 55,40 €

En estoc

8,96 € *
1 kg = 25,60 €

En estoc