Resineco es la teva botiga de resina de poliester, resina epoxi, resina acríl·lica Jesmonite, fibra de vidre, Mat, silicona per motlles, alginat, pasta de modelar ecològica, càrregues, pigments, accesoris per a buit i infusió de resina i totes les eines necessàries per la seva aplicació.

JESMONITEProductes per a Infusió i BuitResina EPOXIResina de Polièster, per fibra de vidre, colada o TransparentSilicona per MotllesFibra de vidre, Roving, Carbono i KevlarAgents desenmotllants, cera per motllesProtecció Respiratoria, Guants, Roba de treballAccessoris, Paletines, Rodets metàl·lics per a ResinaPastes de Modelar, tipus Plastilina de colors

Seleccionem els productes en base a la qualitat, la facilitat d'ús, la seguretat en la seva aplicació i busquem permanentment elements innovadors.

Responsabilitat i Seguretat

L'evolució del mercat de les resines, liderat per les persones que utilitzen aquests productes, exigeix cada dia productes més segurs, menys contaminants i més responsables amb el medi ambient. Oferim tota una gamma de productes alternatius al consum de recursos petroquímics i dissolvents volàtils orgànics: minimitzant la seva quantitat o substituïnt-los completament.

El nostre departament tècnic us pot assessorar i oferir solucions. Comptem amb la col·laboració de tècnics amb més de 40 anys d'experiència en el sector químic