RESINA EPOXI

RESINA EPOXI

RESINA EPOXI ESTÀNDARD

RESINA EPOXI ESTÀNDARD

Resina epoxi per laminats amb fibra de vidre, carboni, recobriments de pórex (poliestirè expandit)

EPOXI TRANSPARENT (JOIERIA - SURF)

EPOXI TRANSPARENT (JOIERIA - SURF)

Resina epoxi per a Joieria, oclusions i peçes amb volum a partir d'un motlle. Combina-les amb els pigments transparents

BIO EPOXI

BIO EPOXI

Basats en recursos renovables. Menys dependència d'hidrocarburs

PIGMENTS EPOXI

PIGMENTS EPOXI

Pigments opacs o transparents per pigmentar resines epoxi i fabricació de gel-coats. bona resistencia als UV


RESINA EPOXI

Una resina epoxi o poliepòxid és un polímer que endureix quan es mescla amb un agent catalitzador o "enduridor". Ls resines epoxi més freqüents són producte d'una reacció entre epiclorohidrina i bisfenol-a. Actualment ja existeixen en el mercat resines epoxi que substitueixen part de la resina química per olis procedents de resines vegetals com el pi o olis recuperats. D'aquesta forma s'aconsegueixen resines de gran qualitat i rendiment i que a la vegada no depenguin del consum de derivats de recursos petroquímics.

A RESINECO, oferim principalment les resines epoxi alternatives, tot i que hi ha certes aplicaciones específiques per a les que no existeix a data d'avui una alternativa i disposem de resines per a tals funcions com poden ser: ignífuges (auto-extingibles) o apliacciones en ambients amb animals (resines per terraris i peixeres)

Les resines epoxi, sempre han de tenir una proporció de mescla molt acurada, és per això que per facilitar la seva aplicació, informem en totes les nostres resines de la seva proporció en pes però també en volum, factor molt important si es fan peçes petites en les que les medicions amb balançes perden precisió, i en canvi es poden aplicar amb xeringues o vasos medidors en mililitres.

Consulta aqui si no trobes la resina que busques