GELCOAT

GELCOATS BASICS

Gelcoat de poliester Isoftàlic preaccelerat. Polimeritzar amb catalitzador PMEC per a revestiments protector i decoratius de peces de PRFV.
Té excel lents propietats durant l'aplicació i l'envelliment. Per la seva reologia, la seva resistència, la seva viscositat i el seu enduriment, el gel-coat de polièster té una excel lent facilitat d'aplicació.
El Poliester Isoftàlic aconsegueix un acabat de gran qualitat, amb bona retenció de la brillantor i un feble engroguiment per envelliment.
La resistència a la hidròlisi és excel lent.

APLICACIONS:
El gelcoat RESINECO està disponible per aplicació amb brotxa/corró tot i que es pot diluir amb estirè per facilitar la seva aplicació amb pistola.
El gelcoat sempre queda amb mordent superficial per facilitar l'adherència de les capes addicionals de fibra de vidre i resina en el treball amb motlles. Si el que es desitja és aplicar el gelcoat com a pintura, com a última capa en peces modelades, reparació de piscines in situ o embarcacions, s'ha de seleccionar el TOPCOAT, ja que és un gelcoat amb un afegit de parafina que aconsegueix deixar la superfície lliure de mordent i facilitant el posterior polit.

El rendiment habitual del gelcoat i Topcoat es de 500 gr x 1 metre quadrat. Es calcula doncs 1 kg de gelcoat o Topcoat per cada 2 metres a recubrir

CARTA DE COLORS:
Els gelcoats RESINECO els oferim en colors de la carta RAL, a la botiga on-line podrà trobar els colors bàsics.


Mostra per pàgina
Ordena per

GELCOAT ISO (Selecciona Format i Color)

Gelcoat de Poliester, per aplicació amb brotxa o rodet. Isoftàlic. Per a tot tipus de motlles. Selecciona el color que desitges

13,12 *
En estoc

GELCOAT ISO Brotxa blanc 5 kg - catalitzador SI

Gelcoat de Poliester, per aplicació amb brotxa o rodet. Isoftàlic. Per a tot tipus de motlles. Selecciona el color que desitges

45,73 *
1 kg = 8,97 €
En estoc

GELCOAT BROTXA COLOR QCC 20 KG (COLOR: SELECCIONA EL TEU COLOR)

Format 20 kg, Inclou 500 gr de Catalitzador (Peròxid de MEK) DISPONIBLE CARTA DE 200 COLORS

208,32 *
1 kg = 10,42 €

es pot enviar en 4 dies
*
IVA Inclòs